Sisteme automatizate pentru depozitare

În conformitate cu cerințele pentru un depozit semi-automat sau complet automat, specialiștii noștri vor planifica și configura selecția dispozitivului de transport adecvat și a sistemelor de rafturi adecvate, în strânsă colaborare cu clienții noștri.

Sisteme automate pentru depozitare și extragere cu macara stivuitoare

Aceste sisteme automate de depozitare sunt sisteme în care încărcările sunt gestionate cu ajutorul macaralelor stivuitoare care rulează pe șine, având configurații diferite în funcție de caracteristicile și utilizarea prevăzută a sistemului.

În conformitate cu cerințele pentru un depozit semi-automat sau complet automat, specialiștii noștri vor planifica și configura selecția dispozitivului de transport adecvat și a sistemelor de rafturi adecvate. Configurarea macaralelor-stivuitor se bazează pe tipul de sarcină de automatizare, de produse și de condițiile de spațiu.

Toate macarale de stivuire pot fi proiectate pentru a rula atât pe culoar, cât și cu opțiune de acționare în curbă; astfel, clientul poate opera mai multe culoare cu un singur dispozitiv.

Sisteme pentru depozitare verticală

Sunt sisteme verticale de stocare pentru optimizarea spațiului și îmbunătățirea operațiunilor de preluare și depozitare. Modulul vertical de ridicare Vertimag EF și caruselul vertical Eurot sunt sisteme automate de stocare și selecție a bunurilor care oferă multe avantaje pentru centrele de producție, depozitare și distribuție: maximizează spațiul de depozitare, oferă acces direct operatorului în doar câteva secunde la produse, elimină timpul petrecut în mers și în căutarea pieselor, operațiile sunt mai precise și mai rapide, iar procesul de preluare a comenzilor este optimizat.

De asemenea oferă o mai bună trasabilitate și inventarierea în timp real: toate operațiunile de cules sunt monitorizate și documentate pentru a oferi trasabilitatea completă a comenzilor și monitorizarea inventarului în timp real. Piesele sunt aduse automat la înălțimea optimă de operare ergonomică, evitând ridicarea, aplecarea, urcarea scării și mersul operatorului.

rafturi speciale pentru depozitare
Depozite automate autoportante (CLAD-RACK)

Principala caracteristică a sistemelor de stocare automată autoportante constă în faptul că structura - adică raftul împreună cu sistemele de manipulare automată - sunt calculate și construite astfel încât să poată susține pereții și acoperișurile astfel încât să devină un clădire adevărată. Împreuna cu partenerul nostru – Ferretto – si datorită experienței sale semnificative, putem coordona întregul proces, de la proiectare și asamblare până la testarea finală, efectuând, dacă este necesar, inspecții ale lucrărilor de construcție pe care va fi instalat sistemul de depozitare.

Caracteristici: optimizarea investiției cu ajutorul unei singure clădiri, Integrare absolută între raft și automatizare construcție posibilă în zone adiacente clădirilor existente.

rafturi speciale pentru depozitare
Sistem de tip satelit “Pallet Shuttle”

O soluție semi-automată de depozitare de înaltă densitate, care funcționează fie în sistem First in-First out (FIFO) sau Last in-First out (LIFO). Este soluția ideala pentru depozitarea în spatii frigorifice cu temperaturi de până la -30 °C, in producția de alimente și băuturi și prelucrarea cărnii. Este eficient din punct de vedere al costurilor, oferă economie de timp și elimină nevoia ca stivuitoarele să intre în culoar. Acest sistem oferă o depozitare foarte eficientă, de înaltă densitate - naveta rulează pe șine în interiorul unui canal de stocare, ghidat în rafturi de acționare prin telecomandă sau prin sisteme de administrare WMS.

Manipularea paletelor în afara raftului se realizează cu ajutorul unui stivuitor - stivuitorul plasează naveta pe șinele rândului în care trebuie depozitați paleții; încărcarea este apoi preluată de naveta, care o transportă în raft, fără alte intervenții umane. La comanda operatorului, naveta depune sarcina în prima locație liberă pe canal, compactând în același timp paletele. După finalizarea operațiunii, naveta revine automat pe fața din față pentru a primi următoarea încărcare. Între timp, operatorii pot lucra colectând următoarea paletă pentru încărcare, fără a pierde timp.

Toate acestea rezultând într-un depozit optimizat, cu eficiență crescută, performanță ridicată și siguranță maximă a mărfurilor și operatorilor.

© BAIBIA KIND srl
Str. Poligonului nr.9, Ploiești, ROMÂNIA

tel. O244 598 445
mobil O743 224 242

contact@baibia.ro

program:
L - V: 8.OO -17.OO
S - D: închis