Rafturi speciale pentru depozitare

Prin partenerii nostri proiectam si producem o gama diversa de sisteme de depozitare complet adaptata la cerintele speciale ale clientilor. Toate aceste sisteme sunt in asa fel proiectate incat materialele grele depozitate sunt manipulate cu usurinta. Manipularea produselor depozitate devine simpla si ergonomica. Sistemele sunt intotdeauna ajustabile datorita constructiei modulare si de aici potrivita pentru o mare varietate de materiale.
Va prezentam mai jos doar cateva din solutiile noastre de sisteme de depozitare speciale.

Sistemul Combi

Un sistem special de raft de depozitare cu sertare, pentru stocarea materialelor plate, sculelor sau altor produse. Sertarele se deschid (1OO%) si se inchid manual. Structura robusta este atat sudata cat si prinsa cu ajutorul suruburilor, pe aceasta structura montandu-se sinele de ghidaj si suport pentru sertare, ajustabile vertical in pas de 47mm.

Modulele pot fi furnizate cu cadre laterale rabatabile pe unsa sau pe doua laturi, care se pot bloca din motive de securitate. Sertarele pot fi acoperite cu placi din metal sau din lemn.

rafturi speciale pentru depozitare
Sistemul Jumbo

Un sistem de depozitare care utilizeaza la maxim spatiul existent, utilizabil pe ambele parti, cu sertare extractabile, pentru produse care sunt accesate rapid si usor.

Pe sertarele extractabile 1OO%, sustinute de un sistem de role din otel, se pot stoca materiale de diverse lungimi si profile iar materialele care se pot indoi usor datorita greutatii sunt depozitate in sertare speciale (pline) in acest sistem.

rafturi speciale pentru depozitare
Sistemul Multi

Un sistem de tip space-saving, care optimizeaza spatiul disponibil, cu posibilitatea de stocare pe ambele fete ale structurii de raft, cu brate extractabile pentru depozitarea de piese, profile sau diverse materiale foarte lungi. Bratele extractabile complet pot fi deschise sau inchise manual. Structura raftului este imbinata prin sudare si cu ajutorul suruburilor si se poate dezasambla cu usurinta. Pentru depozitarea materialelor cu lungimea mica sau care se pot indoi usor, se pot adauga, optional, sertare pline.

rafturi speciale pentru depozitare
Sisteme de depozitare pentru cabluri si role

Sistemele de depozitare verticala pentru rolele de cabluri permit o salvare eficienta a spatiului comparativ cu depozitarea traditionala direct pe pardoseala. Pot fi stocate pe verticala de la 1 pana la 5 role, pana la inaltimea maxima de 5 metri. Sistemul de depozitare pentru role nu numai ca utilizeaza spatiul in mod eficient dar mai are si alte avantaje in manipularea rolelor si in procesul de desfasurare a cablurilor, cum ar fi:
- posibilitatea de identificare rapida a rolelor/cablurilor care urmeaza a fi utilizate
- extragere rapida a cablului de pe rolele depozitate.

Rolele cu cabluri sunt fixate pe axe cu sisteme de blocaj, axe care permit o viteza mare de rotatie rolelor – optional rafturile pot fi dotate cu masini speciale care pot desfasura si infasura cablurile de pe rolele depozitate pe alte role.

Sistemul de siguranta este unul patentat, previne deplasarea rolei de pe pozitie si permite operatorului sa lucreze in conditii maxime de siguranta. Toate structurile sunt livrate impreuna cu certificate care atesta capacitatea de maxim 7OOOkg. pe compartiment in conditii de solicitare maxima.

rafturi speciale pentru depozitare

© BAIBIA KIND srl
Str. Poligonului nr.9, Ploiești, ROMÂNIA

tel. O244 598 445
mobil O743 224 242

contact@baibia.ro

program:
L - V: 8.OO -17.OO
S - D: închis