Rafturi pentru depozitare tip mezanin

Sistemele de tip mezanin sunt solutia logica atunci cand creste nevoia de spatiu. Fie ca este vorba de spatiu necesar pentru birouri, pentru zonele de retail, spatii industriale sau zone de depozitre, un sistem de tip mezanin sunt alternativa ieftina la extinderea constructiei sau la o relocare.

Sistemul de tip mezanin reprezinta o structura separata iar versatilitatea ei este practic nelimitata. Ulterior se pot adauga partitionari al spatiului creat pentru birouri sau se pot adauga rafturi pentru depozitare usoara.

Platformele de tip mezanin se pot instala intr-o mare varietate de spatii utilizand eficient spatiul existent pe inaltime. Daca aveti un spatiu cu inaltimea mare, spatiu industrial sau spatiu de depozitare, noi va putem furniza o astfel de platforma de tip mezanin, cu unul sau doua niveluri de acces - la nivelurile superioare puteti crea o zona de birouri iar suprafata de la parter ramane libera pentru depozitarea produselor.

rafturi pentru depozitare tip mezanin
rafturi pentru depozitare tip mezanin

Beneficii:

  • Sistemul de depozitare de tip mezanin este rapid si usor de asamblat si cauzeaza intreuperi minore in fluxul existent de lucru
  • Pot fi realizate pe mai multe niveluri de acces, limita fiind inaltimea constructiei existente
  • Sistemele de depozitare de tip mezanin implica cheltuieli minime si reprezinta solutia ideala de marirea a spatiului existent cu resurse financiare si de timp minime
  • Sistemul de tip mezanin creeaza spatiu aditional util pentru birouri sau platfrome de lucru

Sistemele noastre de tip mezanin sunt sisteme modulare, formate din grinzi de otel special si putem creea structuri arhitecturale de diferite complexitati. Sistemul este caracterizat prin proprietati fizice si mecanice ridicate care ne permit sa propunem solutia optima in constructia de platforme si mezanine. In general deschiderile libere pot ajunge pana la lungimi de 1O metri si la greutati de 1OOOkg / mp.

Soluita noastra va permite sa dublati sau chiar sa triplati spatiul disponibil existent si obtinerea de suprafete de incarcare cu functionalitate maxima.

In functie de nevoile utilizatorului vom adopta cele mai potrivite solutii in ceea ce priveste structura, suprafata de acces, balustradele de protectie, porti și scari. La cerere putem executa si solutii dedicate in acest sens.

© BAIBIA KIND srl
Str. Poligonului nr.9, Ploiești, ROMÂNIA

tel. O244 598 445
mobil O743 224 242

contact@baibia.ro

program:
L - V: 8.OO -17.OO
S - D: închis