Accesorii pentru depozitare

Sistemele noastre de depozitare vin cu o gamă largă de accesorii de siguranță pentru a completa și a personaliza în continuare configurația proiectului dvs.

containere metalice

containere metalice

Containere din plasă sunt concepute pentru a oferi soluții de stocare si de transport al produselor în multe sectoare de activitate, datorită capacității lor mari de încărcare, versatilității și adaptabilității lor. Se pot stivui până la trei unități (container + palet), reducându-se astfel cu pana la o pătrime spațiul necesar depozitării aceleiași cantități de produs.

polite

polițe

Polițele de plasă se așază pe lonjeroanele rafturilor pentru paleți si funcționează ca suporturi adiționale, pentru a crea un raft in vederea manipulării la înălțimi reduse sau ca element de siguranță, pentru a împiedica căderea produselor si a proteja operatorii. Avem capacitatea de a ajusta fabricația polițelor pentru orice proiect, indiferent de dimensiuni sau sarcină.

accesorii depozitare

etichetare logistică

Cu o imagine de ansamblu perfectă în compania dvs., puteți crește eficiența în depozit, producție și logistică. Etichetarea profesională contribuie la un proces optim de stocare și producție. Dacă doriți să vă păstrați depozitul în ordine - cu noi veți găsi întotdeauna soluția potrivită: Baibai Kind vă oferă un sistem versatil de marcare, iar dvs. puteți alege între diverse opțiuni de fixare și de modele.

accesorii depozitare

accesorii pentru protecție

Sisteme de protecție a rafturilor împotriva avariilor produse de coliziunile cauzate de stivuitoarele cu furci. Sunt concepute pentru a completa și a personaliza în continuare o configurație existentă, iar dvs. aveți certitudinea că operatorii sunt în siguranță și că respectați toate reglementările necesare. Sunt disponibile in diferite dimensiuni si caracteristici.

Rafturi pentru depozitare paletizată

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Catalog
GALERIE

Rafturi pentru depozitare paletizată

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Catalog
GALERIE

© BAIBIA KIND srl
Str. Poligonului nr.9, Ploiești, ROMÂNIA

tel. O244 598 445
mobil O743 224 242

contact@baibia.ro

program:
L - V: 8.OO -17.OO
S - D: închis